FileManager


Av: Antera Norge AS  

FileManager lar deg laste opp og administrere alle type filer til ditt nettsted. Modulen lar deg også på en enkel måte organisere filene når som helst ved hjelp av mappestrukturer.

FileManager er et krav for de nettsteder som vil tilrettelegge andre filtyper enn bilder for sine besøkende. FileManager har ingen begrensning på filer den kan laste opp.

Noen av funksjonene i FileManager:


Laste opp filer og opprett mapper


Med modulen FileManager kan man lett laste opp alle type filer. I tillegg kan man opprette et uendelig antall mapper for lett å kunne strukturere filene i systemet.


Flerfilopplastning

Systemet støtter opplastning av flere filer samtidig og ved bruk av filterfunksjonen kan du laste opp flere hundre bilder samtidig, og samtlige bilder vil bli reskalert og tilpasset bruk på Internett automatisk. Støtter også opplastning av mappestrukturer fra bedriftens egne maskiner.


Full integrasjon av filer i andre moduler


Filene lastet opp gjennom FileManager blir med en gang tilgjengelige for bruk i de andre modulene. Last opp for eksempel en film i FileManager, for å gjøre den tilgjengelig for nedlasting fra en artikkel i NewsPublisher.


Egne funksjoner for fildatabank

Integrert i FileManager finnes egne funksjoner for fildatabank som gjør det meget enkelt å dele ut hele mappstrukturer på nettstedet som besøkende kan bla igjennom.


Forhåndsvisning av filer


Man kan lett åpne filer for forhåndsvisning i FileManager. De filtyper som er kompatible med Internett vil vises direkte i modulen. Dette gjelder for eksempel bilder, filmer og lyd. 


Organisere filer gjennom "dra og slipp"


Man kan lett organisere elementene i ettertid. Systemet støtter "dra og slipp", og dette gjelder både for filer og mapper.


Avansert søkefunksjonalitet

Det er innebygget en kraftig søkefunksjon i FileManager. Dette betyr at du lett kan finne igjen elementer, selv om antallet er på flere tusen.

Last ned brosjyre Gå til partnerportalen Søk på ewat.no
  • Ingen nye artikler...
Besøk oss på Facebook

Motta vårt nyhetsbrev

Meld på Meld av


Brukernavn:

Passord:


Send meg nytt passord