MessageBoard


Av: Antera Norge AS  

MessageBoard er EWATs modul for administrasjon av diskusjonsgrupper og blogger. Ved å inkludere denne modulen gir man nettstedets besøkende mulighet til å diskutere seg i mellom.

Dette betyr at man kan la de besøkende selv skape interaktivitet på nettstedet, og de kan ta en mer aktiv del av informasjonsflyten.

Noen av funksjonene i MessageBoard:


Inndeling i diskusjonsgrupper

I MessageBoard kan man opprette et ubegrenset antall diskusjonsgrupper/diskusjonstema og seksjonere disse etter behov. Man har også mulighet til å knytte diskusjonsgrupper til innhold på nettstedet; for eksempel en nyhetsartikkel i NewsPublisher eller en side i PagePublisher.


Integrert med andre moduler

Gjennom egne funksjoner i blant annet NewsPublisher er det enkelt å sette opp at en publisert artikkel skal kunne diskuteres av de besøkende. Under selve artikkeln vil besøkende se et eget symbol som vil ta de til et eget forum som kun omfatter gjeldende artikkel/tema.


Blogg funksjon

Det er enkelt å sette opp om det skal benyttes vanlig forum heller om det skal settes opp i form av blogg.


Søkefunksjoner

Mange forum kan bli meget store. Det er derfor en integrert søkefunksjon som kun søker i ønskede forum. Dette kan være søk etter tema, brukere o.l.


Tidsstyring og tilgangskontroll

Man kan enkelt definere tidspunkt for automatisk aktivering og deaktivering av en diskusjonsgruppe, det vil si hvor lenge den er tilgjengelig for besøkende av nettstedet. Gjennom modulen SiteSecurity kan man også begrense tilgangen til enkelte diskusjonsgrupper slik at kun utvalgte brukere kan åpne dem.


Klagesystem for enkel kontroll over innhold

Brukere av diskusjonsgruppen har mulighet til å klage på innlegg, og MessageBoard modulen kan settes opp slik at man automatisk blir varslet på e-post når et innlegg har fått et spesifisert antall klager. Deretter kan man enkelt kontrollere innholdet i innlegget og eventuelt slette det fra diskusjonsgruppen.


Automatisk e-post varsling ved svar på innlegg


Man kan krysse av når man legger ut et nytt innlegg slik at systemet automatisk sender ut varsel på e-post hvis noen svarer på innlegget.


System som husker navn og e-post adresse


Hvis man krysser av for dette husker MessageBoard brukerens navn og e-postadresse slik at han/hun ikke trenger å skrive inn dette hver gang.


Regler for bruk av diskusjonsgrupper


Enkel redigering av regler for bruk av diskusjonsgruppe og informasjonstekst ved klage.

Last ned brosjyre Gå til partnerportalen Søk på ewat.no
  • Ingen nye artikler...
Besøk oss på Facebook

Motta vårt nyhetsbrev

Meld på Meld av


Brukernavn:

Passord:


Send meg nytt passord