NewsPublisher


Av: Antera Norge AS  

Med NewsPublisher kan man enkelt publisere artikler på "les mer"-format. Ved bruk av denne modulen jobber man effektivt og raskt, og man får et profesjonelt utseende på det som publiseres.

Selv om man først og fremst tenker på nettaviser når man ser NewsPublisher, er det et vidt spekter av kunder som i dag bruker denne modulen.

NewsPublisher egner seg for alle som har behov for å publisere nyheter og artikler.

Noen av funksjonene i NewsPublisher:


Enkel publisering av nyhetsartikler 

Med et standard oppsett kan hurtig og enkelt publisere artikkelbasert informasjon. Systemet er bygget opp slik at man alltid vil få et profesjonelt utseende. Det finnes en rekke maler man kan velge i mellom, slik at nyhetene fremvises på ønsket måte.


Saksunivers
 

Man kan knytte sammen artikler på tvers av kategorier. Dette er svært enkelt å få til, samtidig som det gir nettstedet en større følelse av helhet.


Krysspublisering

Det er utvidet støtte for krysspublisering, noe som innebærer at det er meget enkelt å publisere samme informasjon til flere sider, eller til ulike nettsteder.


Versjonshistorie

Versjonshåndtering av alle artikler slik at du enkelt kan hente opp eldre utgaver av en artikkel.


Tidsstyrt publisering/ deaktivering av nyhetsartikler
 

Man kan lett tidsstyre artikler. Dette betyr at artikler kan automatisk publiseres og deaktiveres på gitte tidspunkt. Man kan for eksempel forbrede artikler slik at nettstedet ”lever”, selv om ingen jobber aktivt med det i helge- eller ferietid.


Effektivisering

Med NewsPublisher kan mange jobbe samtidig. Dette kan medføre svært hyppig publisering og utskifting av innhold. Tekstformateringen er basert på en standard man har sett før. Dette betyr at de aller fleste slipper å sette seg inn i nye ting hvis man har brukt programmer som for eksempel Microsoft Word.

Last ned brosjyre Gå til partnerportalen Søk på ewat.no
  • Ingen nye artikler...
Besøk oss på Facebook

Motta vårt nyhetsbrev

Meld på Meld av


Brukernavn:

Passord:


Send meg nytt passord