ProductManager


Av: Antera Norge AS  

ProductManager er EWAT CMS sin modul for E-handel. Markedet for E-handel i Norge, og verden generelt er sterkt voksende da både brukere/ kjøpere så vel som teknologien nå har modnet.

Selger du varer og tjenester til vanlig? Hvorfor ikke åpne for direkte salg på ditt nettsted. Det sier seg selv at det er penger å tjene på en døgnåpen salgskanal med et butikk-vindu som kan eksponeres til milioner av potensielle kjøpere.

ProductManager er en profesjonell E-handelsløsning som har full støtte for blant annet betaling med kredittkort, samt mobilhandel.

Noen av funksjonene i ProductManager:

Ordreregistrering

Alle bestillinger blir registrert internt i systemet, samtidig som det blir sendt ut en bekreftelse både til bestiller samt en e-postadresse hos nettstedets innehaver.


Ordrebehandling

Når en ordre er behandlet kan man markere dette i systemet slik at det automatisk blir sendt ut et varsel om dette til kunden. ProductManager støtter også del-levering, slik at man kan markere enkelte produkter i en ordre som behandlet og sende ut del-leveringsbekreftelse.


Støtte for bruk av flere valutaer og MVA satser

Det er meget enkelt å definere ulike valutaer som skal benyttes, samt ulike mva satser på ulike produkter og mot ulike markeder.


Integrert med betalingsløsninger

Systemet er tett integrert med ulike betalingssystemer. Dette gjør at det ikke er nødvendig å forholde seg til noen andre systemer enn ProductManager.


Malbasert publisering

Det finnes en rekke ulike maler som avgjør hvordan produktene skal fremvises på nettstedet. Dette gjør det enkelt å skape en profesjonell og brukervennlig fremvisning av ulike produkter, samt at det er meget enkelt å endre visningsformen underveis.

Full ordrehistorikk og statistikk
Det er enkelt å få opp komplett ordrehistorikk, samt at ProductManager er tett integrert med statistikkmodulen, SiteStatistics, som gjør at du raskt kan hente ut daglig, månedlig og årlig omsetning, hvor kundene bor i landet fordelt på fylker m.m.


Enkel brukerregistrering

En bruker kan enkelt opprette en brukerkonto, og automatisk få tilsendt brukernavn og passord. Han kan også automatisk får tilsendt nytt passord hvis han/ hun skulle ha glemt det gamle.


Kundekonto

Alle registrerte kunder får automatisk sin egen kundekunto. Her kan de følge nye ordre, få oversikt over tidligere ordre, samt endre personalia og passord.


Prisgrupper

Man kan gruppere brukere, og tilegne gruppene spesielle priser for produktene. Brukere av e-handel systemet kan dermed få individuelle priser avhengig av hvilket brukernavn og passord de logger seg inn med.


Sidetilgang

Gjennom modulen SiteSecurity kan man gi brukere tilgang til egne varekategorier avhengig av innlogging. Dette betyr at man har mulighet til å opprette lukkede varekategorier som kun er tilgjengelig for enkelte brukergrupper.


Kjøpsbetingelser
Det er svært enkelt å redigere kjøpsbetingelser, samt leveringsbetingelser.

Last ned brosjyre Gå til partnerportalen Søk på ewat.no
  • Ingen nye artikler...
Besøk oss på Facebook

Motta vårt nyhetsbrev

Meld på Meld av


Brukernavn:

Passord:


Send meg nytt passord