5 grunner til å velge EWAT CMS 6

EWAT CMS har vært under utvikling siden 2001 og vi var til og med så heldige at vi har sluppet å komme på produktes slagord.

Dette gjorde PCWorld Norge for oss når de testet systemet: "Elegant og fleksibelt - brukervennlig administrasjon av nettsteder"


Av: Antera Norge AS  
[Sist endret: 12.12.2012 12:32:01]

5 grunner til å velge EWAT CMS 6 

 

 

 

1. Stabilt og brukervennlig
EWAT CMS har vært brukt av hundrevis av nettsider siden 2001 og har en bevist stabilitet og oppetid få kan matche. I tillegg har vi alltid hatt fokus på brukervennlighet. Dette oppnår vi med å bruke kjente grensesnitt og flere veier til målet. Det er lett å finne akkurat din måte å jobbe på i EWAT CMS.

2. Norskutviklet
Publiseringsløsningen EWAT CMS er norskutviklet. Dette betyr at det er kort vei fra deg som kunde til de som kjenner systemet aller best. Det åpner også for spesialtilpassninger som når helt til kjernenivå av systemet skulle det være behov for dette. Hele systemet er både på norsk og engelsk.

3. Kostnadseffektivt
Med 16 standard og valgfrie moduler er det lett og tilpasse løsningen akkurat dine behov og budsjetter. På denne måten betaler ikke du som kunde for mer funksjonalitet en du bruker. Vi har også utviklet noen standard design som ytterligere vil kutte ned på oppstartskostnaden.

4. Skalerbart
EWAT CMS er kan skaleres både teknisk og funksjonsmessig. Tanker er at EWAT CMS kan vokse sammen med din bedrifts behov. Dette gjør også at vi sjelden klassifiserer løsningens målgruppe da den er brukt av store konsern, såvel som din lokale skobutikk.

5. Mange og gode referanser
Det er viktig med referanser når man skal velge ny løsning for sine nettsiden. Vi har et utvalg referanser du kan lese om på denne siden.

Ønsker du mer informasjon - ta kontakt for en uforpliktende demonstrasjon her.

 

EWAT CMS
elegant og fleksibelt
brukervennlig administrasjon av nettsider.

Last ned brosjyre Gå til partnerportalen Søk på ewat.no
  • Ingen nye artikler...
Besøk oss på Facebook

Motta vårt nyhetsbrev

Meld på Meld av


Brukernavn:

Passord:


Send meg nytt passord