Vårt billigste alternativ: OnSitePublisher

OnSitePublisher kan brukes sammen med våre andre moduler, men er faktisk ganske kraftig alene også. Ved å kun bruke denne modulen vil du kunne redigere så mange sider du vil med bilder, lenker, tekst, video fra for eks. YouTube og kart fra Google fra kroner 299,-


Av: Antera Norge AS  
[Sist endret: 15.01.2014 13:53:37]

 

Menystruktur
OnSitePublisher har samme funksjonalitet som andre publiseringsmoduler i forhold til å kunne legge til sider og menypunkter. Det er med andre ord ingen begrensninger på antall sider man kan publisere eller vedlikeholde med OnSItePublisher.

Brukervennlig og enkelt
Modulen er designet slik at den skal være lett tilgjengelig og enkel å bruke. Man redigerer tekst, etter inn bilder og videoer direkte på nettstedet. Modulen fungerer også i alle kjente nettlesere.

Automatisk justering
Alle bilder man setter inn blir automatisk justert til riktig størrelse. I tillegg er det lett å legge inn video fra for eksempel YouTube eller Vimeo.

Fungerer alene
OnSitePublisher er designet for å bruke både alene og sammen med andre moduler i systemet. Selv alene vil man kunne publisere store nettsider med et uendelig antall sider og opplastede bilder. Med modulens lave kostnad er det et ypperlig inngangspunkt for nye nettsider hvor man kan legge til flere moduler etter behov.

Design
Som kunde kan man velge å utvikle et unikt og spesialatilpasser design eller bruke en av våre ferdige pakkeløsninger. Alle design kan administreres med OnSitePublisher.

 

Last ned brosjyre Gå til partnerportalen Søk på ewat.no
  • Ingen nye artikler...
Besøk oss på Facebook

Motta vårt nyhetsbrev

Meld på Meld av


Brukernavn:

Passord:


Send meg nytt passord