Foss-elektro.no lansert med EWAT CMS 6

Foss Elektro AS er første Elfager ut på oppdatert 2014-løsning. Publiseringsløsningen er oppgradert til versjon 6 og vi har samtidig oppdatert design OG laget eget design for mobiltilpasset utgave.


Av: Antera Norge AS  

 

Foss Elektro AS vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Foss Elektro AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet.

I februar 2014 lanserte Grenlandsbedriften nye nettsider gjennom Elfag-avtalen. En avtale som sikrer alle Elfagmedlemmer en profesjonell nettside tilpasset individuelle behov. Løsningen har en brukervennlig og profesjonell publiseringsløsning for de bedrifter som ønsker å vedlikeholde sitt eget innhold. I tillegg er det en svært gunstig kostnadsmessig løsning da avtalen er utarbeidet på vegne av alle bedriftene i kjeden.

Ved oppsett av ny løsning velger bedriften om de ønsker "WEB basis", "WEB medium" eller "Web pluss" avhengig av behov, for så å velge tilvalg som eget design, opplæring og/eller mobiltilpasset side.

Foss Elektro AS kjører i dag på "WEB medium", samt også en mobiltilpasset side for smarttelefoner.

Besøk nettsiden på : www.foss-elektro.no

Last ned brosjyre Gå til partnerportalen Søk på ewat.no
  • Ingen nye artikler...
Besøk oss på Facebook

Motta vårt nyhetsbrev

Meld på Meld av


Brukernavn:

Passord:


Send meg nytt passord