Antera Norge AS


Selskapet ble opprettet sommeren 2000 under navnet Xweb Consulting. Vi har siden den gang foretatt en fusjon med Lookout Interactive og ble da hetende Xweb Systems AS.

Våren 2004 byttet vi navn fra Xweb Systems AS til Ewat AS.

Sommeren 2009 ble rettighetene til EWAT CMS overtatt av Antera Norge AS. Selskapet eies av Tor André B. Toverud og Ståle Gjerde som begge var med å starte Xweb i år 2000.

Hovedvirksomheten foregår i Oslo og vi har hovedfokus på videreutvikling av vår publiseringsplattform EWAT CMS som vi selger/ leier ut gjennom våre sertifiserte forhandlere.

Vi har fra begynnelsen vokst stabilt og med sterk fokus på brukervennlighet, fleksibilitet og sterk teknologi er vi i dag en av markedets fremste leverandører av publiseringsløsninger. Produktet EWAT CMS har fått god omtale i norske fagblader og har en bred referanseliste.


Forretningsidé


Antera Norge AS utvikler skreddersydde systemer og applikasjoner basert på internetteknologi. Gjennom innovativ tenking og kreative ansatte skal vi hjelpe kunden med å oppdage sine behov og levere solide og funksjonelle løsninger, gjennom stabile og kompetanserike partnere, som dekker disse. Våre løsninger skal ha som hensikt å forenkle og effektivisere arbeid som i dag gjøres manuelt.


Visjon


Vi ønsker å ta vare på den kunnskap og erfaring vi opparbeider oss, slik at vi hele tiden utvikler selskapet til å kunne møte morgendagens utfordringer. Gjennom å være oppdaterte og serviceinnstilte skal vi kunne yte vårt beste for våre kunder. Vi skal opprettholde vår status som en troverdig, seriøs og serviceinnstilt leverandør av internettjenester.Klikk her for utskriftsvennlig versjonKlikk her for utskriftsvennlig versjon
Last ned brosjyre Gå til partnerportalen Søk på ewat.no
  • Ingen nye artikler...
Besøk oss på Facebook

Motta vårt nyhetsbrev

Meld på Meld av


Brukernavn:

Passord:


Send meg nytt passord