EWAT CMS PARTNERPROGRAM

Partnerprogrammet er laget for firmaer som ønsker å utvide sitt tjeneste- eller produktspekter som en ekstra service ovenfor sine kunder. Vi har to partnerstatuser avhengig av om partnerbedriften har den nødvendige kompetansen til å selv gjøre den tekniske implementeringen av publiseringsløsningen.


 

certifiedreseller_23

Ønsker din bedrift å videreselge EWAT CMS? Som EWAT CERTIFIED RESELLER vil dere kunne videreselge EWAT CMS og holde opplæring for deres sluttkunder.

Som Partner vil dere få utfyllende opplæring i prisstrukturer og salgsargumenter for EWAT CMS. Dere vil også bli satt så grundig inn i bruken av publiseringsverktøyet slik at dere vil kunne holde opplæring, samt ha support for deres kunder.

Antera Norge AS vil stå for teknisk implementering av publiseringsløsningen. En EWAT CERTIFIED RESELLER vil stå fritt til å hoste løsningene i eget miljø hvis dette er ønskelig.

Antera Norge AS vil aldri være i direkte kontakt med deres kunder.

 

 

c-gip_22

Har dere som bedrift intern kompetanse til å selv implementere EWAT CMS på nye nettsteder, vil dere som EWAT C-GIP kunne gjøre god forretning.

Som partner vil dere få omfattende opplæring i teknisk implementering, salg og bruk av EWAT CMS. Dette betyr at dere som sertifisert partner vil kunne stå for hele prosessen ovenfor nye kunder av publiseringsløsningen.

Antera Norge AS vil stå for videreutviklingen av løsningen, men vil også kunne bidra skulle sluttkunde ha spesielle ønsker i forhold til spesialutvikling.

EWAT C-GIP partnere vil naturligvis nyte en større lisensprovisjon per løsning i forhold til EWAT RESELLER partnere.


 

LicenseManager


Dere vil som partner få tilgang til vårt unike lisenssystem LisenceManager. Dette er et webbasert lisenssystem hvor Du enkelt kan opprette nye kunder, velge moduler og få tilsendt en ferdig fil med nyeste programversjon som er klar til å benyttes.


Ewat/partner


Det er også en egen partnerweb som er forbeholdt sertifiserte partnere. Her vil våre partnere finne all tilgjengelig informasjon om de ulike versjonene, reklamemateriell, prislister og priskalkulatorer. Dette nettstedet er laget for å bistå partnere på en god og brukervennlig måte.


Demonstrasjonssider for kunder


Som partner vil Dere også få tilgang til en personlige demonstrasjonsportal, som til en hver tid driftes av siste lanserte EWAT-versjon. Denne kan Dere benytte ovenfor nye og eksisterende kunder.

Er du interessert i å bli en EWAT partner, vennligst fyll ut vår partnersøknad så vil en av våre konsulenter ta kontakt med dere.

 Klikk her for utskriftsvennlig versjonKlikk her for utskriftsvennlig versjon
Last ned brosjyre Gå til partnerportalen Søk på ewat.no
  • Ingen nye artikler...
Besøk oss på Facebook

Motta vårt nyhetsbrev

Meld på Meld av


Brukernavn:

Passord:


Send meg nytt passord